Opplev Oslo til en rimelig penge

Opplev Oslo til en rimelig penge

Jeg synes det noen ganger kan være en utfordring å finne på noe å gjøre. Mye blir liksom det samme som man har gjort tidligere, men hva med å finne på noe nytt? Det trenger ikke være så spennende, men kanskje allikevel noe som ikke alle andre har gjort. Hva med å sjekke ut hva som finnes av tilbud innen det kollektive, sjekke på nettet og legge opp en reiserute. Det er jo en helt annen opplevelse enn å bruke egen bil, det gir deg mange muligheter men også noen begrensninger så klart. Sett av en dag, reis rundt og opplev nye steder. En rask sjekk på internett gav meg svaret, Oslo Pass må jo være midt i blinken. Her er reiser og opplevelser samlet i ett produkt, med Oslo Pass kan du oppleve mye til reduserte priser. Mye er faktisk til og med helt gratis, med Oslo Pass i lommen.

Priser Oslo Pass 2018

Det skal sies at man må betale for kortet, men det gir deg så mange fordeler så pengene tjener man raskt inn igjen. Voksenpris er 395 kroner, da har kortet en varighet på 24 timer. Prisen for barn er 210 kroner, mens det for 48 timer er henholdsvis 595- og 295 kroner. Man kan faktisk kjøpe kort for 72 timer også, til en pris av 745 kroner for voksen og 340 kroner for barn.

Gratis inngang

Når man har kjøpt Oslo Pass, er det bare å oppleve det som Oslo har å by på. Kortet gir deg gratis inngang til hele 30 museer, og attraksjoner i hovedstaden. Som eksempel kan det nevnes at steder som Munchmuseet, Nasjonalgalleriet, Vikingskipshuset, Holmenkollen skimuseum & hopptårn og Norsk folkemuseum er på listen,  bare for å nevne noe. For en komplett oversikt, så ligger denne ute på nettet. Det gir deg også gratis adgang til vandreturer og bad i byen, mens man får gode rabatter på TusenFryd, konsertbilletter, skiutleie, skisimulator og klatrepass. Det samme gjelder for sightseeing i Oslo, man kan virkelig oppleve mye til en gunstig pris. Når man skal forflytte seg fra sted til sted, er det fri offentlig transport i perioden Oslo Pass er gyldig.

Gratis inngang

Rabatter og tilbud

Om man vil toppe oppholdet med en bedre middag, oppnår man gode tilbud på en del av byens restauranter. Det er egne priser for pensjonister, som ligger midt mellom barne- og voksenpris. Det er verdt å merke seg at Oslo Pass, ikke gir noen rabatt eller gratis parkering. Så det er kollektivt som gjelder, men Oslo har en svært godt utbygget kollektivtransport.

Hvor kan jeg kjøpe Oslo Pass?

Det er nesten lettere å fortelle hvor du ikke kan kjøpe Oslo Pass, for det er en lang rekke utsalgssteder. Jeg anbefaler at man sjekker på internett, slik at man finner det stedet som passer best. Det finnes også noen utsalgssteder i Akershus, og en del hoteller selger også Oslo Pass. Om man ankommer Oslo med Københavnbåten eller Kielfergen, kan man også få kjøpt Oslo Pass ombord på båten.

Kos dere i Oslo!